regn och rusk

Vilket väder det är idag, usch! Det har regnat hela dagen i prencip.=)
Men som tur var det ett uppehåll när vi gick tipspromenad med klassen. Det var cirka 4 kilometer tror jag.
Jag gick med fem tjejer som går i min klass, trevliga var de. Vi gick till Moraberg, en del av 
Ekenbergska ligger där så vi var tvugna att gå och kolla så fick vi fika när vi kom fram.
Sen åkte vi ner på stan och jag gick till
sjukhuset och träffade farmor som fick åka hem idag. Mamma kom och hämtade oss, vi lämnade av farmor hemma hos sig och så åkte jag och mamma till Mångfaldens Hus. Jag införskaffade en ny jättefin ( ! ) ram ( kusin sitter i ) och en stor glasburk, vet inte riktigt vad jag ska gör med den men den var så fin. Jag satte i en ljsuslinga och det blev super.

Nu är jag så otroligt trött så jag håller på att somna sittandes, jag ska såklart gå och lägga mig men jag var tvungen att nörd lite här vi dator först. Jag kollade nyss på Related. Det är bra!
Jag bad mamma och pappa köpa godis till mig förut, en påse Ahlgrens bilar och en surt och blandat, fick bara bilarna och sen något annat, de visste inte vad jag brukade äta och jag som var så otroligt sugen på surisgodis! Men det var gott med godis iallafall.

GOD NATT everybody!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Man kan allt säga att vädret har varit riktigt tråkigt.. särskilt nu när man inte kan ligga vid sin älskling i soffan, se film å mysa hela dagarna ( jävla piss skola). Men snart e de helg och då får man äntligen vara med sin prinsessa som man längtar så mycket till.. ps. Om hon e naken när vi träffas så e det ett stort plus, för man e som vackrast naturell. ds. naturell=lite natura, hoppas jag iaf ;) du e min pussiluss pussis elinpelin. M

2006-08-24 @ 14:01:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback