ännu ett aprilskämt?

Alltså, vilket bakslag att det har kommit snö. Michel sprang upp imorse för att gå ut med hundarna och kom tillbaka och sa att det var massa snö ute, jag trodde inte alls på honom men reste mig snabbt för att kika. Blä blä blä! Jag åkte hem strax efter ett och la mig i sängen för att vila, jag har varit riktigt trött idag.

Jag har inte så mycket hosta längre, lite småattacker på nätterna bara. Jag längtar till all hosta är borta och jag kan börja gå ut och springa igen. Mamma frågade mig om jag ville gå ut och gå med henne men jag hade verkligen ingen ork idag. Jag har inte ens orkat måla naglarna ännu men nu ska jag gå och göra det.

Ikväll ska jag vara med Michel och jag ska snart gå och låna en film av Jullan kompis Rebban. Miche och jag började nämligen kolla på 2fast 2furious igår men helt plötsligt så slutade deras DVD att funka och skivan fastnade där i och gick inte att få ut, weird. Men i alla fall, så jag ska gå och låna den nu. Eller efter att mina naglar är fullbordade.

Jag funderade också på, har min prenumeration(?) på Elle upphört?! Åh nej. Jag måste fråga mamma, det har inte kommit någon ny tidning. Om det är fallet måste jag förnya, vad ska man annars se framemot i början av en ny månad? Glamour kommer jag i alla fall aldrig sluta prenumerera på, I absolutly love that magazine!

Jag kommer ihår när jag var lite mindre och Hannah var här. Vi skulle ta en promenad till centrum för att köpa glass och hon skulle köpa Elle. Jag pratade i telefon med en kompis och skulle berätta vad vi skulle göra "Jag och Hannah ska gå till centrum och köpa glass och hon ska köpa något Elle ( läs; jag uttalade det som det stavas E l l e eftersom jag inte viste vad det var)".
Nej nu känner jag att jag måste gå och fixa naglarn. Eller kasnke att jag fixar bloggen en snabbis. Den är så ful!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback