HårvårdThis is my new love!

I skolan var allt lugnt. Gympan sista lektionen, som jag var med på för ovanlighetens skull. Mötte Jenny när jag skulle till bussen.
Efter maten gick jag och mamma ut med Mollsan, den lilla sötnosen som börjar bli så gammal.

Jag är i stort behov av att färga håret. Jag måste bara beställa tid på "min" salgon. Blont ska det bli, inte bleka såklart eftersom det sliter så otroligt mycket på håret och det är först nu som min permanent börjar växa ut och mitt hår är tillbaka i sin forna glans. Mitt hår var verkligen tort och det var inget som hjälpte, speciellt tort i topparna och längderna. Man kan ta majonäs i topparna för att återfetta. Man ska också undvika vanliga schampon med uttorkande lödderämnen. Leta efter ett schampo med naturliga tensider som lödderämnen eller använd en mild, naturlig tvättcréme. Och om man har känslig hårbotten eller mjäll kan man ta vanlig naturell youhurt och sätt i hårbotten och låta verka i ca 10 minuter och sedan tvätta ur. Naturlig glans kan du få genom att dra igenom håret med lite ekologiskt kokosfett, det är även vårdande det också. Ekologisk hårvård har verkligen blivit en stor grej och kommer bara mer och mer. Man kan även färga håret med växter och grönt som finns i naturen. Märken att kika efter om man vill prova, BiLein, Weleda och Dr Hauachka.

Färger som kommer nu till våren och sommaren är mycket pasteller, isblonda toner, platina och så vidare. Det är alltså inga drastiska förändring mot det som har varit nu en tid. Blommor och stenar i håret gör pricken över i:et.

Nej nu ska jag hoppa in i duschen och provat ett nytt schamp från märket waterclouds. Hoppas att det är bra.
Sedan bär det av till Michel för att sova där, vilket var år och dar sedan.

Ciao!


Kommentarer
Postat av: Hannah

Åkäj, men jag tror fan inte att jag kommer att passa i en isblond nyans, ;-)

2007-04-24 @ 17:02:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback