I'm sorry

Tre timmars hål igår, då åkte jag och Linnsan ner på stan för att springa lite ärenden. Vi åt också på Sibylla/Mias Gatukök. Det var så jäkla varmt igår, synd att det blåste lite då och då bara.
Jag kom hem vid fyra, åt och sedan åkte jag och pappa till Inget (Almnäs) och övingskörde. Det gick bra, var lite nervös i början men det gick över. Eftersom vi har en bil med automatväxel, eller det är det på den jag kan köra. Den andra är en pickup, en stor bil och den har manuellväxel men jag tror att man måste ha speciellt tillstånd för att köra en sådan bil. Men om jag tänker efter, ska jag verkligen köra en så stor bil? Det kommer ju aldrig sluta väl, jag får låna farmors lilla bil gör att lära mig växla. Kul var det i alla fall. Nu kan jag knapt bärga mig tills jag fyller 18 och får ta mitt körtkort.

Jag kommer inte hinna göra någonting idag efter skolan. Jag har supermycket att plugga och så måste jag skriva ut massa kort till svenskan imorgon. Nej, den här veckan ser jag inte alls fram emot. Jag är inte van vid att plugga så mycket.

På fredag är det nationeltprov i engelska så jag missar morgonen på salongen, måste komma ihåg att ringa och säga det idag!

Nu måste jag kila iväg till bussen. Undra vad man ska ha för skor?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback