Kuddlakan

På lördag på lördag på lördag kommer Hannah hit för att äta påskmat och övernatta och jag tycker att det ska bli så kul! Jag hoppas att det är fint väder då.

Idag var det inte meningen att jag skulle gå till skolan egentligen men vi hade bara en lektion och sedan skulle vi käka bufe på kinaresturang, mums vad jag tyckte att det var gott. Jag gillar kinamat grymt mycket! För bara 65 kronor fick man äta så mycket man bara orkade! Efter det tog jag bussen och åkte hem, satte mig i solen och plågades ett tag.
Igår när jag skulle sova så fick jag världens hostattack så jag började gråta och höll på att spy ett antal gånger så idag åkte jag och mamma och köpte hostmedecin, det behövs verkligen.

Imorgon är vi lediga så jag ska ligga hemma och kolla på The Wedding Planner som man fick med i Expressen idag. Eller jag ska se den idag också, med Michel (♥). Jag skulle kunna se på såna filmer 20 gånger efter varandra, likaså Hur man blir av en kille på 10 dagar (finns det någon bättre film!), The Devil wears Prada och Batman Begins, bra filmer allihopa! Men i alla fall, på eftermiddagen ska jag och mamma åka till Ikea med farmor, dom ska flytta så vi ska hjälpa henne att köpa lite snygga nya saker. Jag vill också flytta, till en nybyggd vit enplansvilla. Jag har valat det jättelänge men det kommer ju inte ske fören jag blir stor och får betämma själv. Mor och far trivs oförskämt bra här i lilla Nykvarn.

Michel är här nu och pappa har precis hjälpt mig att skruva upp tre små hyllor som jag har haft liggande hur länge som helst. Det blev jättebra. Jag har haft riktig vårstärdning eller vår uppfraschning i mitt rum idag, bytt gardiner, kuddfodral och städat undan alla kläder från fotöljen så ny är den helt clean (vilket den inte har varit på länge).

Nu ska jag gå och fixa lite till medans Michel är så duktig och pluggar. Sedan ska vi kolla på tv eller film och äta godis!

Solong suckers!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback