Om tio timmar sitter vi på planet!

Jag åkte aldrig till stan idag. var påväg till bussen men vända och gick hem igen, tog på mig lite bekvämare kläder och sedan cyklade jag till centrum och köpte kräm. Annars har jag varit ute hela dagen, på tomten med molly. Tror att han har varit riktigt rastlös idag.. Och jag somnade i solen och vaknad av att jag låg och snarckade. Och då kunde jag inte somna om igen.

Nu har jag nästan packat klart.. Eller smink måste jag lägga ner och sen tror jag nästan att allt är klart. Nu ska jag gå och duscha igen med tanke på att jag har legat och svettats som en gris i solen idag. Så men kan ju säga att doften inte är så god.

Är sugen på kräm.


don't leave me

Mamma, pappa och julia åkte på dagskryssning imorse så jag var tvungen att gå upp runt nio för att gå ut med lilla vovven. Stackars lite så kissnödig hon var. Nu ligger hon här med mig i vardagsrummet och sover då sött i sin (egentligen min) sackosäck (?). Snarckar gör hon också.

Imorgon bär det av till maggan. Jag känner mig sjukt stressad och vet inte riktigt varför. Kanske för att mamma har övergett mig.. Men jag ska i alla fall åka in till stan idag och köpa en disk-svamp och sedan kanske jag hittar något annat onödigt. Jag fick nämligen 300 kronor i presentcheck från skolan för väl utfört skolarbete. De ni, det är inte alla somm får! =D Så jag kasnske hittar något fint..

Annars är det ganska lugnt. M har tagit körkort och jag är så avis.  Men jag hade min sista körlektion igår och det gick bra så nu skulle min körlärare boka en uppkörningstid åt mig så det är inte långt kvar nu! Åh så skönt. Vilken frihet att ha körkort. Som idag till exempel, när jag är hemma själv skulle det vara perfekt om jag hade haft körkort. Men tyvärr..

Nej nu känner jag inte frid att sitta stilla längre. Ska hoppa in i duchen och sedan bege mig.

KRAM!


lusten är borta

bestämde mig för att blogg i kväll men tappade genast lusten igen..


Turkiet - Sunset


TURKIET

Idag bär det av till turkiet! Vi ska åka hemifrån halv ett och käka lunch på max innan vi åker till arlanda. Jag hoppas att det kommer bli två roliga veckor. Eller det kan jag nästan vara säker på att det kommer att bli, hoppas bara att jag inte kommer få hemlängtan.. Nu ska jag gå och duscha, packa det sista och sedan bara lägga mig och vänta på att vi ska åka. Jag har packat i den minsta väskan som vi har, jag förstår inte hur jag kunde få plats med allt. Är förvånad över mig själv, hela familjen är förvånad!

Ha det bra!