coming home

I natt kommer Julia Gulia hem. Hon har varit borta i två veckor nu och jag tror att hon saknar mig faktiskt!¨

Jag ska sova och invänta morgon dagen. Jag har haft så ont i magen hela dagen och jag hoppas verkligen att det har gått över när jag vaknar imorgon.


USA om två

Nu är det två månader kvar till USA. Jag kan knappt förstå det.

Isbjörn till attackJag har massor att göra men när man har varit ute kvällen innan så blir man lite seg i kolan. Nu börjar det klarna och jag ska dammsuga lite och sedan ska jag slänga ihop en kladdkaka tror jag. Det är bara att sätta igång antar jag. Hm.

Mamma och pappa har åkt bort nu och ska vara borta i några dagar. Julia är i Turkland och lever loppan tydligen medans jag är hemma med Mollsan. Det är mysigt. Om jag inte hade henne hemma skulle det vara ganska tråkigt för lillvovven är ganska underhållande. Nyss hittade jag henne i rosorna där hon stod och stirrade på katt som låg och stirrade på henne. Det är grannkatten och dom är polare. Trevligt för Moppen.

Nu till husshållsarbete.

Födelsedag och städsvårigheter

Jag försöker att städa mitt rum men jag kommer liksom inte igång. Det vill sig inte. Och jag vet inte vart jag ska läga alla grejer som jag har framme heller... Men det är väl bara att ta sig i kragen och stoppa skiten under sängen eller något..Grattis pappa 19/7-09

frukost

Nu ska jag äta frukost och fixa matlåda! Jobb i dag och det är redan torsdag.

Pussgatan
Ännu en dag på jobbet. Det är underbart när solen skiner. Ännu så är det ganska lugnt men snart kommer det komma igång. Jag och Hanna får dagarna att gå trotts att kunderna inte står på kööööö utanför.


För att du är så söt

I morse kom mamma in klockan sju och tur var väl det annars hade jag säkert försovit mig. Jag glömde ställa klockan i går. Måste komma ihåg det i kväll! Jag och Hanna har jobbat i dag. Dagen har gått fort trotts att vi bara har haft tre kunder var, men dom var utspridda över hela dagen. Perfekt.

I morgon kommer mamma och pappa på besök på salongen. Dom ska ta med alla prylar som jag shoppade på Ikea i går. Då blir det att fixa och dona.Nu ska jag sätta kamerabatteriet på laddning och sedan lägga mig för att få min skönhetssömn. PUSSS!

Shopping på IkeaJag och mamma var på Ikea i dag och shoppade loss en massa prylar till salongen. Hanna kunde tyvärr inte följa på grund av väldigt svår bakfylla. Stackarn. Nu ska jag hoppa in i duschen!


Att man inte ska få sova

Åh jag som hade sett fram emot att sova länge i dag. I alla fall till klockan tio men fasen heller. Jag vaknade tio i nio.. Yes.. I dag ska jag, mamma och pappa åka till Vålarö. Ska klippa farmor och farfar. Nice. Jag kommer aldrig komma ifrån jobbet och få ledigt en hel helg!

Vädret är konstigt och jag vet inte riktigt hur varmt det är.. Julia har åkt till Sthlm och jag hoppas att hon kommer hem med en rolig present till mig.

Jag är en arbeteande brud

Nej alltså. Jag har liksom inte tid. Jag kommer hem halv åtta på kvällarna och åker hemifrån kvart över åtta på mornarna. Men det gör mig ingenting för jag trivs riktigt bra! Jag tycker det är väldigt roligt att driva en "egen" salong tillsammans med Hanna! För ca en månad sedan tog vi studenten och nu har vi ansvar för en salong. Och om mindre än tre månader åker jag till the States. Great.

Nu är det sovdags. Måste upp och jobba i morgon.

Snuskigt underbartPeace & Love 09