Fred och Kärlek

Hemkommen från Peace and Love. Efter en väntan från elva till sju så är jag hemma igen. Det känns sådär faktiskt. JAg antar att jag måste lägga mig och sova i min sängen efter ca en vacka i tält. Jag ska nämligen bärja jobba imorgon så jag måste vara pigg och fräsch till dess.

Plus att jag har tappat min mobil!

Kom igen!


Förbereder inför imorgon.

Release me

Jag är uppe med tuppen i dag också. Jag kan inte sova. De senaste två dagarna har jag visserligen blivit väckt klockan åtta av kära vänner, thanks for that!
JennyB kom hem från Kos i går och jag fick ett armband och en miniflaksa sprit. Yeah. Som jag har saknat henne.
Nästa vecka, eller på söndag, bär det av till Borlänge och Peace and Love-festivalen. Det kommer blir sjukt bra!! Så jag har packat lite kläder och sånt jag tror att men kanske kan behöva... Men jag är inte klar ännu. jag kommer nog inte ha så mycket tid att packa klart på lördag då vi kommer hem från landet. Där ska jag och tio brudar till fira midsommar och vi åker i dag. Det kommer också blir super! Jag och malin var och handlade massa mat i går.

Nu måste jag börjar fixa och dona. Jag ska nämligen dammsuga hela huset och sedan kommer malin, då ska vi baka.


xo


85 år

Idag fyller min mormor 85 år! Och vi ska ha middag. Kusin med fästman kommer på middag och jag är hungrig. Vi var och åt lunch på Mångfaldens Hus.


Mamma och Mormor

Det här vädret är jättekul

Yes. USA blir av och jag måste säga att inte ens tanken på att jag ska åka dit till hösten gör mig glad i dag när det är sånt här väder. Och jag är grymt sugen på godis också. Fasen. Till och med våran gulliga hund är lite deprimerad över vädret.


Bred silverring, Wild At Heart från Efva Attling
Min andra favorit är från Indiska.
Jag har blivit besatt av ringar och har helst inga andra smycken på mig.

Tur att Julia har kommit hem nu annars skulle jag ruttna bort. Tänk vad hon då kommer göra när jag är borta i ett år.

Lovely betyg

Det här vädret är ju lovely. Jag var i skolan i morse och hämtade mina betyg. Jag är ganska nöjd, fick tio MVG, nio VG och sju G. Yesbox. Och i kväll blir det party! Jag, Malin, Malin och Viveka ska köra hårt i kväll och trotts vädret så ska vi ha superkul!

Nu ska jag dessvärre dammsuga och det är inte alls lika kul.. Åh jag orkar inte!


Your crazy touch

Jag sitter och lyssnar på Darin och ska snart hoppa i i duschen! Jag ska in till stan en stund och kolla runt lite.Samtal från USA

I dag tog självaste Cajsa 'SexCC' Corméry studenten. Och vi var där på hennes mottagning i järna. Hon var jättefin och full och glad. Jag har tagit bilder men jag orkar inte lägga in dom nu. Det gör jag i morgon.

Däremot lägger jag in en superfin bild på Rebecca och hennes kavaljer från deras utspark i går. Det är verkligen en så jäkla härlig bild!!
I kväll när jag var hos Cajsa och skulle åka hem så hade jag ett missat samtal från ett nummer som jag inte kände igen och ett röstmeddelande. och gissa vart det kom ifrån!? Jo, USA! Det var en familj som hade fått min au pair-ansökan och var intresserade. Fasen vad spännande! När jag kom hem kollade jag min mail och då hade hon även skrivit. Det var verkligen helt oväntat. Det där med att åka till USA har liksom inte varit pårikitgt men nu när det är någon som har hört av sig så blir man allt lite pirrig och samtigt lite rädd. Och massa tankar börjar gå i huvudet. Jag svarade i alla fall på mailet nu och så får vi se om hon ringer tillbaka i morgon eller hur det blir.. Det var i alla fall kul att någon hörde av sig och som evetuellt vill ha mig som barnflicka. Barnen var också i perfekta åldrar, mellan 15 och 9. Jaja, man ska inte hoppas på för mycket.

Wild at heart

Brothers and sister är så grymt bra! Nu måste jag masa mig till toan för att borsta gaddarna och tvätta ansiktet.
Imorgon ska Cajsa ta studenten! Yey!

Och jennyB smsade. Jag vill också vara utomlands nu och festa gärnet i en vecka. Skit också. Men jag säger bara Peace and Love, jb. Peace and Love!


Första hårförlägningen

Nu blev jag så slö! Har varit ute och gått med Camilla i ca en och en halv timme. Och jag har ont i mina fingrar eftersom jag har gjort min första hårförlägning idag! Jag tycker att det blev super och jag hoppas att Johanna (min handledare i trean) också tyckte det. Det är knappt så att jag kan klicka på musen.. Det gör verkligen super ont!

4/6-09

En av de soligaste dagarna i mitt liv. Det var verkligen en helt underbar dag trotts vädret. Har fortfarande inte riktigt vilat upp mig men så snart som i kväll ska jag fixa bilder!

i morgon smäller det

I MORGON TAR JAG STUDENTEN!!!!!!!

soldusch
Solduachat? Jag? Eh absolut inte. Haha


"Elin, vilket vackert namn"

Haha. JennyB är rolig! (Jag vet inte varför jag skirver jennyB, jag känner bara en jenny.)

Okej. Jag hatar det här! Jag menar. Varför ska det bli dåligt väder den här veckan när alla tar studenten?! Det gör mig arg och irriterad. På torsdag sägs det att det ska vara 6 grader och regn hela dagen. Fyfan (rent ut sagt) vad kul!!! Verkligen. (Förstå min ironi!).

Jag försov mig imorse. Visserligen börjar jag inte fören tio över ett men jag och H hade bestämt träff och jag ber så hemskt mycket om ursäkt!!

Skit också att mina gummistövlar är trasiga. Ingenting vill som jag vill...

njut så länge de varar

Nu ska jag njuta lite mer av den här soliga dagen. Vem vet när solen tittar fram igen, det ska tydligen blir sämre väder i veckan och det är ju typsikt när vi ska ta studenten..