Miss ya'll

Jag har gråtit mycket ikväll, på grund av olika serier som jag har sett. Jag saknar min vänner, jättemycket!

Maaaaaartina!

Holal skrutts. Mmm, mer nyklippt-gräs-doft imorse. Nu sitter jag och väntar på att Maritna ska komma hem från skolan så jag kan ringa henna. Vi har inte pratat på flera månader. Typ. Men jag ska nog hinna kolla på ett The Hills avsnitt först.

Doften av nyklippt gräs är ljuvlig

Jag känner mig så skyldig. Jag skriver aldrig i min blogg längre och jag skriver aldrig dagbok heller. Varje dag kommer jag på massa saker att skriva om men när jag väl ska sätta mig ner och uppdatera så försvinner allt. Jag måste verkligen börja ha med mig ett litet antackningsblock. Jag fick en lite bok av mamma förut som jag brukar ha med mig men nu vet jag inte var jag har lagt den. (Jag måste verkligen städa iordning i mitt rum)

En sak som jag minns att jag vill skriva om var gräs. Nyklippt gräs. Jag älskar doften av nyklippt gräs, det är sommar! I dag när jag var påväg hem så klippte dom gräset vid sidan om vägen. Ljuvlig doft.

Nu ska jag göra mig redo för sägen. Hela min kropp gör ont och jag tror att jag behöver sova lite. God Natt!Kom tillbaka!

Nu har Julia åkt hem. Eller rättare sagt i fredags kväll. Det är verkligen ensamt och tråkigt här utan henne, till och med obekvämt att sova i min säg ensam. Jag vill att hon ska komma tillbaka och bo med mig tills mitt år är över.

Vi hann med mycket saker under de veckorna hon var här. Som ni redan vet så fick vi ju en extra vecka tillsammans och sån tur vi hade med vädret i tre veckor då. Sol och varmt, eller i alla fall ganska varmt och kanske inte sol varje dag mend et regnade ju ingen gång.. Tror jag.

Det var verkligen hjärtekrossande när jag skulle säga hejdå till Julia på flygplatsen och se henne gå in genom iullen, dit jag inte fick följa med. Fasen också.

Nu har jag snart varit här i sju månader, tiden går undan och för hoppningsvis så kommer sommaren att flyga sin kos. Jag kommer säkert inte ens hinna med det jag vill göra. Alltså åka till västkusten, L.A. My dream. Efter att bo i NY de vill säga. Men som sagt, det är bara att spara pengar. Vilket jag absolut ska göra nu! På riktigt.Älskart

Hej people. Jag har haft syster här i två veckor. Vi har varit överallt! Baltimore, Annapolis, Atlantic City, Washington DC, en av USAs största gallerior - Tysons Corner, NEW YORK och så har vi bara hängt runt.

Igår skulle Julia ha suttit på ett plan hem till Sverige igen men så blev det inte p.g.a. vulkanen på Island. Jag måste ju erkänna att jag inte alls tycker att den fick ett utbrott olägligt.. Är jag dum då? Jag tycker det är så kul att ha min lilla syster här och har absolut inget emot att hon nu måste stanna i en vecka till! Tvärt om, jag älskar det verkligen. Ä.l.s.k.a.r.


Systra mi är här!

Hej alla mina moljoner läsare. Jag vet att ni ha saknat mitt bloggande men jag har just nu mycket bättre saker för mig :D Så vi ses om två veckor!

Let me hear you say

Image and video hosting by TinyPic

- Mata Mazan
- Åka till Ikea
- Dammsuga
- Städa undan alla kläder
- Tvätta
- Skrubba badrummet

GLAD PÅSK!

Det är allt som betyder något

När jag skulle dammsuga bilen slog jag i huvudet. När jag skulle ta ut potatisen ur ugnen brände jag mig på handen. Nu har jag ont i huvudet och ett brännmärke på handen. Men ingenting gör något för om 24 timmar har jag min lillasyster här. Det är allt som betyder något.

Mot ljusare tider


Spring time