Karaktärslöst

Jag ger upp. Idag är ingenting bra (då menar jag inte med min kropp denna gång, eller med min garderob heller) för jag vill härifrån. Hur kan man bo i ett land som till större delen består av kyla och mörker. Jag är så less på den här snön och på att somrarna är så korta. Jag vill på i ett land där vintern är minst 20 grader varm och solig. Vad är det här liksom? Det är så karaktärslöst. Att gå runt i en tjock dunjacka och fula skor för att inte frysa ihjäl är så tråkigt. Visst, det finns alternativ men jag tycker bara att allt är tråkigt och därför lägger jag ingen energi på en snygg (och förmodligen inte varm) outfit. Jag tror att jag tar mina sparpengar och drar med A till L.A i januari. Japp, så får det bli!

Avvänjning

Jag är så jävla sugen på en glass, glassgodis. men jag ska inte. Eller? Jag köpte lite godis igår och innan jag slutar så kanske det är bäst att äta upp dom, för mitt eget bästa tänkte jag.

I alla fall, mamma och jag var på gymmet i morse. Grymt trött var jag hela den timme och trodde att jag skulle bli lite piggare men icke. Ikväll ska vi käka julbord, på IKEA. NICE!!

Bye bye suger

Nu tar jag mig kragen! Mitt sockerberoende ska väck.

Future


Jag ska snart till frisören och färga håret. om två veckor för att vara exakt. Och jag har bestämt mig för att spara ut håret lite och som bilden ovan är det perfekt. absolut perfekt.
Nu ska jag möta Martina på stan!


BARA ett och ett halvt år

När mamma och Julia fyller jämt ska vi fyra åka till NYC, dvs om ca ett och ett halvt år. Jag förmodar att jag inte kommer hinna dit (eller ha råd för den delen) innan så jag ska redan nu börja planera våra tio (?) dagar där och verkligen njuta av att vara där. Behöver jag säga hur mycket jag längtar????

Att skapa

Jag känner mig otroligt kreativ just nu. Jag vill skapa något! Om jag hade en bil skulle jag åka till en färg affär och och leta efter en riktigt glittrig färg (finns det ens) och göra något kul på en av mina väggar i rummet. Fast ett billigare alternativ vore att klippa någon eller bara göra en rolig frisyr. Det kliar i fingrarna!!!!