Dålig dag!

Åh, idag är det en dålig dag. Jag trodde att det skulle bli bättre om jag flyttade upp till soffan men icke. Jag har ingen lust att gå ut men kanske borde ge det en tanke till.. Först ska jag i alla fall äta lite lunch.

Har inget emot...

Mamma, Pappa, Julia. Jag skulle inte ha något emot en liten överraskning när syster anländer.

Klippa och klistra

Det är omöjligt att hitta fina vykort/kort här som inte har massa töntig text i.. Så, vet ni vad jag gjorde? Jo, det ska jag tala om. Jag gick och köpte papper och klistermärken på Micheals och gjorde mina egna kort. Det är faktiskt otroligt kul att klippa och klistra. Hoppas att mottagarna tycker om mina små mästerverk.

Nu är jag redo för sängen och ett avsnitt av OC. God Natt.

Tar mig i kragen

NU ska jag och träna. Jag har inte varit där på en vecka typ. Kanske mer. Waaah!


Juciy Jucie

Äppeljucie. Äppeljucie. Äppeljucie. Äppeljucie. Äppeljucie. Jag älskar äppeljucie. Jag är faktiskt lite beroende av äppeljucie. MUMS!

Det är grått och tråkigt ute. Jag sitter frotfarande i pyjamas och ska gå och göra mig två smörgåsar till frukost. Egentligen så har jag lust att gå ut och göra något i dag. Jag har lust att åka till gallerian och kika runt.. Men jag ser ut som ett monster och jag har ingen lust att fixa till mig. Jag vill inte skrämma livet ur alla amerikanare så jag antar att gallerian får vänta tills.. imorgon..

The Holiday

jag sov tills min klocka ringde, utan att vakna hundrasjuttioelva gånger innan. Jag gick upp, tömde diskmaskinen, gjorde matlåda till flickorna och sedan gick jag med dom till skolan. N klagade som vanligt över att jag inte vill starta bilen och köra dom 200 meter. När jag kom tillbaka drog jag på mig pyjamasen igen och nu sitter jag här i min säng och ska se på The Holiday. Jag älskar den filmen.

DC

Washington DC

I dag har jag gått gått gått gått gått och GÅTT! Herre min vad vi har gått. Nu är jag så trött och ska lägga mig.


Jag saknar Dig.

  

Mami, look what I found!Woho! Tur att mami inte här, då skulle det bli en viktuppgång så det skrek om det. Ta inte illa upp mamma men vi alla vet hur det gick under din tid som au pair =D Och för er som inte vet. Mamma var iväg som au pair när hon var i min ålder och åt varje dag (eller nästan i alla fall) hamburgare och till efterrätt en halv liter glass, Baskin Robbins glass. Det ledde då till en riktig viktuppgång och det första hennes bror sa till henne när hon kom hem var "Du kommer väl att gå ner igen?".. FUN! Och sedan ett tag tillbaka, eller sedan jag för första gången köpte hem B&J glass så har mamma tjatat om BR-glass, om att den är så god och det finns så många olika smaker och bla bla bla. Nu har jag snart varit här i fem månader och hade nästa gett upp hoppet om att faktiskt hitta en BR-galssbar men så i dag påväg till au pair mötet, i en lite håla så kallad Pikesville ser jag en BASKIN ROBBINS skyllt och blir faktiskt lite smått glad! Eller väldigt glad. Så jag sa till min vän R att vi bara måste stanna där påvägen tillbaka. Sagt och gjort. Jag åt tre stora kulor glass med smakerna Love potion, Chocolate Fudge och Cherry något.. Jag mår fortfarande lite smått illa men det var är det absolut värt. God glass, verkligen! Så mami, jag förstår att du kanske gick upp några kilon!


All at once

Funderar på vad jag ska göra nu. Egentligen har jag lust att åka till gallerian en snabbis och sedan till Target men frågan är om jag orkar. Jag känner liksom inte för att spendera pengar och det är i princip omöjligt att komma därifrån utan en lite påse..

Nej, jag tror jag skippar det och städer tjejernas rum istället, tvättar klart och tar en promis med Mazy till bankomaten, det är ju trotts allt så fint väder ute idag. Juste, ska kolla om man kan beställa buss till NY också. Ja, så lite har jag att göra i alla fall.

See U later aligator!

That's not what matters

I morgon är det ÄNTLIGEN fredag. Så jäkla skönt, underbart, wonderful, awesome! Åh, härliga helg.

Nu ska jag lägga mig och sova. Hela den här dagen har jag gått runt som i koma. Urtrött har jag varit och allt på grund av den hemska drömmen jag hade och alla gånger som jag vaknade och somnade om. Hoppas att den här natten blir bekvämare.

GOD NATT!

Puppyeyes


LIMPA

Solen skiner ute så nu smälter det lite snö. Jag sitter i min säng och funderar starkt på att gå och duscha.. Och så är jag hungrig också. Nyss åt jag två limpsmörgåsar, en med leverpastej och en med hummer- och krabbost. Osten var riktigt god faktiskt.

Egentligen vill jag åka och träna nu men eftersom jag sov så fruktansvärt dåligt i natt så åker jag i morgon i stället.

Obehaglig dröm

GÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄSP! Jag har sovit så oroligt i natt. Jag vaknade 175 gånger och trodde att det var dags att gå upp. Första gången tror jag att klockan var runt två halv tre och jag blev så glad när jag insåg att jag kunde sova flera timmar till. Jag hade också en så otroligt obehaglig dröm. Jag drömde att en av mina äldsta vänner dog i en bilolycka i Södertälje. Usch, jag har fortfarande ont i magen från den drömmen. Som tur är så mår hon bra!

den gör mig så sentimental

Let's dance in style
Let's dance for a while
Heaven can wait we're only watching the sky
Hoping for the best but expecting the worst
Are you gonna drop the bomb or not

Let us die young or let us live forever
Dont have the power but we never say never
Sitting in the sandpit
Life is a short trip
music's for the sad man

Can you imagine when this race is run
Turn our golden faces into the sun
Praisin our leaders, getting in tune
The music's played by the mad men

Forever young, i want to be forever young
Do you really want to live forever,
Forever, forever
Forever young, i want to be forever young
Do you really want to live forever,
Forever, forever

Some like water and some are like the heat,
Some are melodies, some are the beat,
Sooner or later they'll all be gone,
Why don't they stay out

It's hard to get on without a cause,
I don't want to perish like a fading voice,
Youth is like diamonds in the sun,
Diamonds are forever

So many adventures couldn't happen today
So many songs we forgot to play
So many dreams swinging out of the blue
Left to come true

Forever young, i wan't to be forever young,
Do you really wan't to live forever
Forever, forever
Forever young, i wan't to be forever young
Do you really wan't to live forever
Forever, forever

Forever young, i wan't to be forever young
Do you really wan't to live forever,
Forever, forever
Forever young, i wan't to be forever young
Do you really wan't to live forever,
Forever, forever...

Palmtree

Barnen var i skolan idag! Det betyder att jag var själv och det var himmelskt skönt. Åh! S-K-Ö-N-T! 

Jag kände bara för att komma ut ur huset. Jag var till gallerian i en timme och kom därifrån fyra tröjor och två ringar rikare. Och allt detta för bara 62 dollar. Tröjorna kom från HM. Jag vet, tråkigt. Man flyttar till USA och handlar ändå bara på HM. Jag älskar HM och som jag sagt tidigare så är jag besviken på butiker och utbud här. Å andra sidan så är det en tråkigt mellanperiod nu när det kommer till kläder. Men snart ni, snart så blir det vår. Och jag kan ju inte direkt sticka under stolen med att jag längtar som tusan!!

Image and video hosting by TinyPic

Jag längtar ännu mera tills Julia kommer. Det är inte så långt kvar nu. Jag kryssar dagarna i min kalender.

Hörrni..

Polers, känner ni inte ibland hur paniken bara flyger på över gamla saker som man gjort eller sagt. Usch, jag kom att tänka på en sak som jag gjorde en gång. Jag fick jättedåligt samvete trotts att det kanske var två-tre år sedan. Waaaah! Usch, bort.

Nu ska jag lägga mig och kolla lite på OC. Och inte tänka. PUSS


Lämna min pastej i fred!

Jag som hade tänkt blogga mer igår. Såklart var det fel på blogg.se. Typiskt alltså.

För det första, det är någon i den här familjen som gör och äter ur min leverpastej hela tiden. Vad är dens problem? (Och med den menar jag nog den äldsta dottern i huset) Och ja, jag är kanske lite snål men jag vill inte att någon äter min leverpastej. Hade det varit något som var här från USA hade hade inte gjort något för då hade jag ju bara kunnat gå till affären och köpa mer men nu är det ju lite svårare än så. IRRITERANDE!

För det andra, jag var och tränade igår. Jag har inte tränat på evigheter och var helt slut efter en timmes träning. Jag ger mig inte för det. Här ska tränas idag också, så jag kommer in i det igen..

Bildregn


Valentine

I dag har jag gjort följande; Sett på en gammal film, dammsugit mitt rum, sett på OC, sett på Solsidan (hur kul är inte det?), sett på Halv åtta hos mig, ritat lite med Nina och bara tagit det deppigt lugnt. Jag har ätit två smörgåsar med leverpastej på, chips, geléhjärtan och choklad. Det var allt. Klockan var 20.15 när jag gick ut för första gången i dag. Då gick jag och Rania på bio, The Lightning Thief. Den var super. Nu är klockan snart midnatt och jag är tillbaka i min hårda säng.

Det här var min ♥-dag. Nu ska jag sova. God Natt. LOVE.

Passar mig perfekt just nu

Have you ever tryed sleeping with a broken heart


Stand strong and you will grow

Nu var det riktigt länge sedan jag bloggade. Två veckor för att vara nästan exakt. Jag var ju hemma i Sverige i tio dagar. Kom tillbaka hit i måndags. Det känns sådär om jag ska vara ärlig. Jag hade gärna spolat fram tiden ca sju och en halv månad så att jag snart skulle få åka hem igen. Nu ser jag bara fram emot att Julia kommer hit om ca två månader. Det ska bli så otroligt roligt. Jag saknar henne redan. Och jag ser verkligen fram emot att åka till New York och vara där en hel helg. Det ska bli underbart och för hoppningsvis så kommer det vara fint väder och all den här snön som jag kom tillbaka till kommer förhoppningsvis också vara borta.

När jag åkte för två veckor sedan var det ingen snö här, dock några minusgrader men inte snö. Vissa dagar var det så passa varmt så man kunde gå utan jacka till och med. Jag åkte hem till massa snö och kyla men det gjorde mig iget för att jag visste att det inte skulle vara snö när jag kom tillbaka hit. Ack så fel jag hade.. Det blev nämligen snöstorm samma helg som jag åkte och snöad till och från hela veckan som jag var borta. Lovely. Jag kom alltså tillbaka till lika mycket snö. Jag som trodde att det skulle vara varmare och påväg mot vår när jag komm tillbaka. Usch.

Så den här veckan har jag inte gjort mycket. Varit insnöad med andra ord. Hela USA stannar upp när det kommer snö. Barnen är hemma från skolan och butiker och gallerior stänger. Ingen kan köra någonstans för det finns ingen som plogar. Suveränt. Jag är så less, jag vill bara komma ut och se människor! Jag ska fråga barnen om du vill följa med mig till Target en stund. Om det går att köra dvs. Här byter man ju inte till vinterdäck direkt..

Nu skiner solan i alla fall ute så jag hoppas att det blir tillräckligt varmt så snön smälter lite. Eller mycket!