Mina dagar ser i stort sätt likadana ut

Vad jag gör om dagarna; Jag vaknar ungefär vid sju, går upp och packar barnens lunchlådor, fixar lite i köket, gör dagens frisyr på N ( som jag btw har lärt att säga toffs i stället för ponnytailholder), tar på mig skorna och väntar på att K ska komma klampandes ner för trappen. Jag kör henne till skolan, ibland pratar vi hela vägen dit men när jag är trött säger vi inte ett ord till varandra. Jag åker hem igen, äter frukost (för det mesta flingor och mjölk), går ner i mitt rum, slår på datorn och ringer mamma. Det var morgonen.
När jag känner mig redo klär jag på mig, nu för tiden blir det bara shorts och bikiniöverdel eftersom det är så fint väder och jag solar för det mesta. Och ja, jag har faktiskt börjat smörja in mig med solskydd.. Om det finns något som behöver tvättas tvättar jag det, bäddar N och L's sängar. Klappar Mazy (trotts att hon inte gillar det).. Jag kanske ser på ett eller två avsnitt på The Hills. Och sedan kollar jag i kylskåpet x-antal gånger efter något att äta. Jag blir lika besviken varje gång jag öppnar det.

När klockan slår tre sitter jag och väntar på N som slutar skolan och jag börjar jobba igen. Måste ju säga att mitt jobb här inte är så krävande.. Inte fysiskt i alla fall.

Nu ska jag klä på mig, shorts och bikini för att sätta mig i solen.

Kommentarer
Postat av: Camilla

Elin jag tror vi kan skypa på lördag, eller imorgon eftermiddag/kväll :D Kommer du vara inne? PUSSS

Postat av: elin

För din skull kommer jag sitta klistrad framför datorn!!

2010-05-07 @ 05:30:55
URL: http://etennorth.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback