woops

Jag såg nyss på Bella & Tyra show. Carolina Gynning var gäst och hennes energi är så otrolig så det går igenom datorskärmen. Jag vill bara gå ut och springa och skaffa långa naglar. Hon är verkligen så otroligt bra. När jag får nog med pengar så vill jag köpa en av hennes tavlor. Men det var inte det här som var huvudsaken i detta inlägg, det var nämligen ett par killar från USA och spelade. När dom skulle snacka, herre min alltså! Var min engelska också särdär dålig när jag kom hit? Jag vet! Taskigt men jag skäms faktiskt lite.. Jag kan inte fatta att jag också pratade så illa när jag kom hit för 8 månader sedan, dock så var jag ju tvungen att prata varje dag och det har lönat sig. Min engelska har blivit betydligt bättre. Nu på senaste tiden har jag fått komplimanger för min engelska faktiskt. Det är superkul. Den är till och med bättre när jag pratar med personer som jag inte känner så väl eller inte känner alls.

Det här är en sak som jag kommer sakna så mycket när jag åker hem till sverige igen, att inte prata engelska varje dag. Det kommer gå på noll tid och så har jag tappat allt igen.

Kommentarer
Postat av: martina

haha elin jag var tvungen att lyssna, det var ju inte så dåliga, de var ju bara nervösa;D

2010-05-28 @ 10:15:33
Postat av: elin

Tyra var ju as dålig! Bella var bar nervös. Men jag tänkte så mycket på mig själv när jag säg det, hur pinsamt det var att prata! :P


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback