åh så tråkigt

Jag vill joobbaaaaa! Mamma ger mig massa tråkiga uppgifter som att baka och frosta av frysen. Däremot ska jag gå ut i skogen och plocka granris, roligt värre.

Home alone

Halvligger i soffan and its awesome. I'm home alone. Familjen är och tränar medans jag sitter hemma. Anledningen till det är att jag inte mår så bra, har varit så otroligt seg hela dagen och vaknade med halsont i morse. Sånt är livet tyvärr, hoppas att jag är friskt till lördag för då är det dags för lite jobb igen.

Guam, de e gejer de

Snön verkligen vräker ner utanför fönstret och därför känns det underbart att jag slipper gå ut idag. Istället sitter jag vi mitt skrivbord och dricker något som smakar som svagt iste men som ska vara bra för kroppen. Det här ska jag dricka i en månad och sedan kommer jag vara superpigg och ha beautiful glowing skin!

NY för drygt ett år sedan


Håll tummarna

Idag var jag och provjobbade på en salong i södertälje. Jag trivdes jättebra och jag hoppas att det här ska funka nu en tid framöver.

Nu blir det sängen, jag är inte van att gå upp så tidigt på mornarna som jag gjorde idag. Imorgon blir det i alla fall sovmorgonen igen.


Mycket händer på kort tid

Lilla grisen i februari.

Måste du?

Om en vecka sitter jag här i Sverige och gör ingenting medan Cajsa sitter i Oslo och upplever nya saker. Det kommer bli tomt utan henne och hennes galna upptåg!

Förutom att Cajsa ska flytta händer det inte så mycket. Det är mycket därför bloggen bli lidande. Det finns inget att skriva om egentligen. Förutom att jag ska provjobba onsdag-fredag så jag hoppas att ni håller tummarna för mig.

Imorgon har jag varit hemma från USA i sju veckor och jag tycker att tiden i stort sätt har stått stilla. Det känns som att jag har varit hemma mycket längre tid. Vad har hänt sedan jag kom hem? Inget! Nu hoppas jag att jag hittar ett jobb snart och kan komma in i någon typ av rutin igen. Nu, efter sju veckor har jag börjat tycka att det är bekvämt att bara vara hemma och inte göra något och det är lite farligt. Jag vill inte bli bekväm och inte orka med saker. Nu är det dags att jobba, semestern är över. Eller?

Så glömsk man kan vara..

car7

nu drar jag!


Poff sa det

Igår sa det poff och så var en till dataladdare trasig. Jag ska åka och byta den idag och det är i stor sätt vad jag har planerat för idag.

tröstshopping

Nu är jag så där trött, så trött att man inte orkar röra sig och faktiskt lägga sig i sängen och sova. Jag bävar för att gå och borsta gaddarna och tvätta fejan. Tyvärr är det sånt som måste göras..

Mamma tog med mig till stan idag för lite tröstshopping. Nu är jag ledsen över att min kära vän ska flytta till Norge. Det gick så fort och helt plötsligt kommer hon vara borta. Det som är jobbigast är att inte veta hur länge hon blir borta men å andra sida så är det inte långt att åka och hälsa på. Så fort jag får min första lön (när jag fått jobb dvs) så ska jag åka och hälsa på henne.

På tal om jobb, jag ska provjobba nästa vecka. Jag hoppas att det går vägen.

Nu samlar jag alla krafter jag har kvar för att orka mig i säng. X

I will never be your conerstone

Ska slänga mig i sängen och chilla nu.

Six weeks ago

Idag är det sex veckor sedan jag kom hem. Det känns som att jag har varit hemma mycket längre.

ta mig dit

Bilden är tagen med min mobil i somras

Tokigheter

Vilken tokig familj jag har. På gott och ont. Ikväll har jag skrattat utan dess like och jag minns inte senast jag skrattade så mycket. Det var helt sjukt.

Nu ska jag lägga mig och läsa en stund innan jag somnar. XO

Take me to America

Kollar igenom bloggen, året då jag var i USA. Jag ska göra sammanfattning någon dag med massa bilder.

And I watched you go

Vaknade klockan åtta, satte på Kings of Leon och bara låg och tänkte på USA.Nu har tre timmar gått och jag har dammsugit och skurat. Duschat och målat naglarna.Nu ligger jag i sängen igen och lyssnar på KOL. Hela dagen ska jag ligga i sängen och slöa. Jag har inte gjort det en enda dag sedan jag kom hem från USA. Idag känner jag mig lite hängig så då passar jag på.

Hörs senare!

styrka

Fasen vad jag älskar att styrketräna. Eller ja, när man väl är på gymmet såklart. Vägen dit är däremot lång. Väldigt lång.
Nu är det läggdags och i morgon hoppas jag på träningsvärk.
xo

Sexy CC

Cajsa tog körkort härom dagen (GRATTTISSS) och idag var vi och hämtade det på posten. Jag säger bara att jag är glad över att jag har bruden!

Tillbaka från Norr

Efter att ha spenderat några dagar hos mormor upp i norr så är vi nu tillbaka på hemmaplan igen.

Jag har sovit på en uppblåsbar madrass hela veckan och nej, jag har inte sovit bra. En natt är okej, tre nätter är ett nej nej. Fast jag har inte sovit så mycket bättre i min egen säng i natt. Jag vet inte varför jag inte kan sova. Det har varit så i någon vecka nu.. Jag funderar på om jag ska köpa en ny kudde, de fem kuddar jag redan har är ju usla!

Nu ska jag gäspa vidare medans jag dammsuger.


Later!