W.P

Jag gillar att läsa Whitney Port's blogg.

Spontanitet

Elsas Mode är en bok i min smak. Att läsa om hennes liv får mig att vilja bli spontan, ta mitt pick och pack och åka till ett annat land. Kanske till England-London eller om jag var riktigt tuff, USA-NYC/Manhattan.

Nu är jag tyvärr inte det för i min lilla värld så måste allt planeras. Fast! Ett undantag skulle vara om jag redan hade ett jobb och lite sparade pengar, det skulle underlätta och då kanske jag inte skulle vara så mesig. På tal om jobb, imorgon ska jag träffa en jobbcoach och förhoppningsvis komma igång med att leta jobb på riktigt.

Med lite tur kanske jag sitter på ett sunket hostel i ett annat land om bara några månader. Vem vet..

E.M.

Dags att lägga sig bekvämt och påbörja min ny inköpta bok, Elsas Mode.

sleeping beauty

Jag minns inte när jag sov så länge som jag gjorde idag. Vaknade kvart i tolv i ren panik för att jag sovit bort halva dagen. Ringde Malin direkt och vi åkte på utflykt, har hängt med henne hela dagen.

Imorgon ska jag uträtta lite ärenden i Södertälje och nu ska jag sova för trotts att jag sov så länge idag så är jag dödstrött nu.
xx

Träningsväääääääärk

Imorgon ska jag, mamma och Julia till Stockholm och jag vet inte om jag kommer kunna gå alltså. Träningsvärken blir ju inte direkt bättre om man säger så..

Jaja, nu ska jag lägga mig för imorgon har jag mycket att göra.
XOXO

Fantastiskt vacker

Jag tycker att Kate Bosworth är en av de vackraste människorna i världen. Absolut.
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

efter 14 månader

Hanna kom till mig igår efter jobbet och det var så mysigt att träffa henne igen efter nästan 14 månader isär.

Nu på eftermiddagen har jag inte gjort så mycket. Ätit, surat och sytt/struckit gardiner. Ikväll ska vi och träna butt and core-pass, som att jag inte redan har träningsvärk från gårdagen liksom. Det är bara att bita i hop och jobba gärnet. Fasen vad snygg kropp jag ska ha nästa sommar.


degis

Jaha, vad nu? Jag har suttit framför datorn i stort sätt hela dagen och inte gjort något speciellt. Kollat lite på One Tree Hill, sökt några jobb, läst bloggar, facebookat. Ni vet, sånt som man gör för att fördriva tiden. Jag har fortfarande nattserken på mig och har till och med åkt till centrum såhär.

Jag kan medge att det är skönt att bara dega en dag i veckan kanske men jag vet att jag imorgon kommer ha ångest och vad ska jag göra då? Det finns ju liksom inte så mycket att göra här om kring.

Jaja, nu ska jag snart hoppa i uggsen och åka och hämta syrran vid tåget. Och efter det blir det lite hard workout. Känns ju bra...

It's never gonna be enough

Denna regning morgon sitter jag vid mitt skrivbord och läser diverse bloggar, lyssnar på KOL och längtar tillbaka till NYC. Jag skulle också kunna slänga ut hela min garderob för att jag inte hittar något att ha på mig. Jag vet inte vart alla kläder har tagit vägen. Det här är ett återkommande problem och det verkar aldrig bli bättre heller.

Fasen, igår gick jag runt och letade efter lite toppar och tröjor men hittade inte ett skit. Verkligen ingenting och det gör mig så frustrerad. Jag förstår inte vad som har hänt med alla roliga kläder, snacka om döperiod i modet just nu.

Jag skulle vilja ha möjlighet att bara sälja alla kläder jag äger och köpa en helt ny garderob. Vilken dröm det skulle vara.


gulliga katt


Come Around Sundown

Den här morgonen vaknade jag till Kings of Leon's nya album, Come Around Sundown. Det kan inte bli en bättre start på dagen. Plus att min älskade lilla syster kom upp med frukost på sängen till mig. Utan att jag hade frågat om det. Vilken dag det här kommer att bli.

Annars så är det minusgrader och frost ute. Och vet ni vad, jag hittade en sladd så nu kan vi lyssna på våra ipodar i bilen. Hur underbart?! Det har jag verkligen saknat från USA, att kunna lyssna på ipoden när jag kör.

Nu ska jag avnjuta min frulle och fixa Ipoden.


XOXO


hard day

Idag har jag haft en så jobbigt dålig dag. Det började med besvikelse och bara fortsatte. Jag hade inget att ta på mig (och det är det värsta som finns, speciellt om man redan har en dålig dag) och eftersom jag inte har någon inkomst måste jag hålla hårt i pengarna som jag har. Någon som vill klippa sig kanske? Haha

Nej men jag var tvungen att "unna" mig några saker på stan. Det gick liksom inte längre. Jag äger massa jeans och brallar men inget att ha upptill och så kan det inte vara. Sedan skulle jag städa mitt rum också, kom inte så långt innan jag fick panik över att så många saker saknades.. Jag har ingen aning om var jag har lagt allt sedan jag kom hem och det gör mig galen med tanke på att jag inte har så många ställen att lägga smycken och diverse småsaker. Det är bara att jag börjar hålla ordning!

Det var ju tur att jag träffade martina idag annars hade min dag varit förjävlig rent ut sagt.

Nu ska jag sova för imorgon har jag saker att ta i tu med.


XOXO


flera dagar som gårdagen

Om jag hade ork så skulle jag göra något nytt med min blogg. Gör om designen men jag tar mig inte tid. jaja.

Gårdagen spenderade jag med min kusin. Vi var hemma hos henne och bara hängde. Det var en riktigt mysig dag. H hjälpte mig att skriva ett CV, jag sökte till en engelska kurs nu till våren, jag klippte henne, vi kollade på solsidan och åt tacos. Flera såna söndagar tack.

Nu sk ajag börja göra mig iordning och åka och möta Cajsa.

Lets see what this Friday has to offer

Jag har dammsugit, dammat och piskat mattor. Vad ska jag mer göra idag? Nu lyssnar jag på Justin Bieber, han är ju lite gullig faktisk. Hur gammal är han, 16? Alla hans texter handlar om kärlek och brudar.. Ja, det gäller att börja tidigt.

Nu ska jag göra mig iordning och se vad dagen har att bjuda på. Det är så tråkigt att vara hemma när alla andra jobbar.

Hello darlings


last picture taken of us in the States

back home

Nu har jag varit hemma i Sverige i exakt en vecka och två dagar. Precis faktiskt. Kom hem klockan 5 i tisdagskväll. Det har vairt blandade känslor att komma hem. Mer om det ska jag skriva någon annan dag, då ska jag summera mitt år.

Ikväll ska familjen T och träna. Varje tisdag och torsdag är det som gäller och det är bara att infinna sig. Det känns lite sådär idag när det är så tråkigt väder men vafasen, efteråt känner jag mig alltid så duktig.