helt slut

Idag är jag helt slut! En heldag i Stockholm och efter det promenad hem från tåget och efter det GYM. De senaste veckorna har jag varit väldigt flitig på gymmet måste jag säga och så ska det fortsätta. Jag måste få tag i PT som jobbar på gymmet bara, vill lära mig massa nya övningar.

Well, nu ska jag sova!

Våra Värsta År

Våra Bästa År måste väl vara en av de mest värdelösa serier genom tiderna? Och hur många år ska det gå egentligen? Kan dom inte visa något bättre på tv på förmiddagarna istället för Våra VÄRSTA år!

what to do?

Måste vädret var så dåligt idag?? vad ska man göra en tråkig dag som denna??

påväg hem från sundsvall


Jacket

öh. Idag kändes det underbart att vara ledig och inte göra något speciellt. Inga egentliga måsten och det gillar jag.

Jag har äntligen köpt min vårjacka som jag har väntat så länge på. Anledningen till att den inte har blivit köpt tidigare är för att den inte funnits i butik, jag har väntat i flera veckor men nu äntligen tänker jag hänga undan min dunjacka. Så bye bye dunis, vi ses nästa vinter!
Nu; läggdags. PUSS

Mysig helg

Helgen, hm, vad har jag gjort i helgen? Jag har hängt med mamsen,ätit gott, shoppat, chillat, kollat på film. Haft en mysig helg.

Julia har varit i Polen i några dagar och hon fick mig att också vilja åka dit. Någon som vill hänga med?

Lyx

En morgon med städning; CHECK! Nu ska jag börja tänka på vad vi ska käka till lunch för sedan bär det av till le gym.

Mamma och jag var ute och åt igår och damn vad det var gott. Gorgonzolaspäckad touredo med potatisgratäng. Det vattnas i munnen när jag tänker på maten. Idag blir det suchi till middag. Det är nämliglen så att pappa och syster inte är hemma så jag och mamsen passar på att lyxa till det lite extra.