Klantskalle!

I julklapp fick jag en jättefin systemkamera. Nu har jag i princip fotograferat alla här i huset som kan fotograferas. Jag önskar att vädret var lite bättre så att man kan ta en promenad i naturen with le camera. Det är ju så grymt roligt att ta kort nu när dom blir så fina.

Annars så händer det inte så mycket såhär i mellandagarna. Längtar så otroligt mycket till imorgon kväll då jag ska hämta min älskade vän Joana på Arlanda. Åh! Kan det inte vara torsdag i dag i stället!!
hur kan man vara så jäkla klantig!??!?? Joana kommer ju ikväll. Jag hade helt blandat ihop dagarna. Vilken tur att hon påminde mig!!
Miss you my love and this weekend is going to be amazing.

Julafton

Har haft en helt fantastiskt bra dag med familjen. God mat, fina klappar och skön stämning. Det kunde inte ha varit bättre!

God natt!


Headband

Köpte de här superfina hårbandet på HM härom dagen. Headband's back!


Mys!

Ligger i soffan och njuter av doften från våran fina gran. Julen är här!

 

 


Im alive!


Mjukis

 

Såhär ser jag ut, frisör-tisha och en munkjacka från 9an som jag hittade i en låda under alla mina pyjamaser. Fräääsh brud, I now. Jag ser dock ingen mening med att ens anstränga mig när jag vet att jag inte ska göra något annat än att ligga hemma hela dagarna. Fyfan (rent ut sagt) vad tråkigt.


NYC, my dream


isbana

Höll på att slå ihjäl mig när jag tog en promenad till frisören. Skulle skynda mig förbi ett gäng småbarn men istället hamnade vi bredvid varandra och halkade ikapp. Very fun!

Luciafika


Secrets

Mamma tog med mig till Max där vi käkade lunch. Mums!

Nu ligger jag åter ner igen och läser Elsas Hemlighet.


Whats going on!!?

Shiit! Tiden går så fort och jag har redan varit hemma i fem veckor. Jag håller på att tappa förståndet och humöret är inte på topp. Det kanske inte är så konstigt med tanke på att jag inte orkar göra så mycket annat än att ligga, promenera kortare sträckor och sitta korta stunder. Jag hoppas verkligen att dom kan se vad som är fel nu när läkaren får svaren från magnet röntgen annars vet jag inte vart jag ska vända mig. Så håll tummarna!

Rise and shine

Uppe med tuppen! Eller nej.. Idag ska jag till sjukhuset och göra magnetröntgen och jag antar att jag är lite nervös vilket gör att jag har svårt att somna om. Tusan också!


Jag känner att jag lever

Åter i liggande position! Jag har efter tre veckors heltidssjukskrivning nu arbetstränat i två dagar och det har resulterat till att ryggen känns tusen gånger värre igen. Great.. Så inget mer jobbande för min del till dess att jag vet vad som är fel och all smärta är borta.

På fredag ska jag till sjukhuset och göra en magnetröntgen så efter det kan man förhoppningsvis få någon klarhet i allt detta. Men till dess, korta promenader och mycket sängliggande.


Utsikten från mitt fönster

Supermysigt väder.


Äntligen!