Mer vackert

News from Anthropologie. Jag önskar att den butiken fanns här i Sverige.

It's all about the dress

Jag missade som sagt Oscarsgalan igår, tyvärr. Däremot har jag kikat runt lite och det verkade vara en bra gala däremot lite tråkiga klänningar eller? Det här är mina favoriter. 

Stella McCartney

Stella McCartney 
Föll för den här väskan redan i somras när vi var i NYC
och nu ser jag den överallt.. Om jag hade råd så..

Oscar's

Åh så typiskt! Jag som så gärna ville så på Oscars Galan ikväll men så har vi inte kanal 9.

I got me thinking

Jag ramade in ett kort idag, på mina älskade vänner from the States. Det går inte en dag utan att jag tänker på dom. Lustigt nog hittade jag två andra gamla bilder i just samma ram, från 2006. Det går inte en dag utan att jag tänker på det som var. Nu sitter jag och ser på One Tree Hill, från 2007. Tankarna bara flyger iväg och jag inser hur mycket som kan förändras på bara ett år.

get it together

Jag klippte mig i handen/fingret två gånger idag. God natt.

The feeling

Jag hoppas känslan av att sakna att gå till jobbet kommer hålla i sig livet ut.

workout

Efter en riktigt uppvilande helg har jag nu tränat två dagar i rad. Det är inte likt mig vill jag tillägga. Igår var jag på cirkelträning, älskar det passet just för att det är genomgående för hela kroppen och jag har lättare för att ge 100 procent när man har lite press på sig. Efter det gick jag på löpbandet tills jag hade blåsor på hälarna.
Idag var det poweryoga på förmiddagen. Det var första gången jag provade på yoga och det gillade jag verkligen. Så från och med nu blir det yoga varje måndag. Funderar på att prova pilates imorgon kanske?

sweet dreams


I stort behov av hjälp

Hur ska man bli av med skockerberoendet?! Jag kan inte sluta småäta och köpa godis. Jag försöker äta frukt när jag blir sugen på något men det gör inget för mig.. Det enda som hjälper är GODIS! I stort behov av hjälp people!

going to bed

Efter en timmes träning, tv-tittande och en hel ananas ska jag nu hoppa i säng. Imorgon ska jag jobba vilket jag ser fram emot. X

Must be

MER SNÖ?! Nej nu får det ju ta mig f vara nog. Jaja, jag ska försöka att inte vara så bitter. Förr eller senare så kommer snön att smälta och våren komma. Jag vill bara säga att jag verkligen längtar.

Upp och hoppa. Jag vaknade i ett ryck av att jag kom och tänka på jobbet. Det måste bli en ändring, mer än så kan jag inte säga.

I städandets tecken

Idag var jag ledig och passade då på att fixa lite här hemma eftersom mamma inte är hemma. Vaknade klockan 7.30 am, julle hade försovit sig så jag gick upp, ut med hunden och sedan skjutsade julle till tåget. Klockan tio var jag hos frisöeren (på jobbet alltså) för att göra slingor med gott samvete eftersom halva huset nu var städat. Och städa fortsatte jag med när jag kom hem från frissan. Däremot har jag lite kvar som jag gör imorgon innan jobbet.

Nu sitter jag och väntar på att tvättmaskinen ska bli klar så jag kan hänga tvätten och sedan måla naglarna. Anteckna.

Skenet bedrar

Sitter och tittar ut genom fönstret. Snön är borta på andra sidan gatan och det ser ut som vår. Skenet bedrar.

En dag utan måsten

Idag har varit en skön dag. Utan måste liksom, bara chill. Okej, inte för att jag har så mycket "måsten" alla de övriga dagarna men idag har bara varit extra skön.

What if?

Om jag var miljonär skulle jag ha seriösa shoppingproblem.

Lyxigt värre

Tjenare! Antagligen finns det både för- och nackdelar med att ha en frisör i familjen. Mesta fördelar skulle jag säga. Som idag, när jag och julle åkte till ica och köpte champinjoner och blekning. En timme senare och julle har fått håret slingat utan att behöva lämna huset (typ). LYX! Nu ska jag däremot börja med middagen. Ingen rast, ingen ro.

New reading


What a dream

Central Park
Bryant Park
Central Park

F21

Product Picture
En butik som jag verkligen saknar från USA är Forever 21 med alla billiga och fina smycken och kläder.

Mint

Jag har fått tillbaka mitt sug efter nya nagellack. Idag blev det ett mintgrönt från Isadora. Känns väldigt vårigt.

Hela kvällen har jag spenderat tittandes på matlagningsprogram vilket inte känns helt rätt då jag har proppat i mig så mycket chips och godis så jag är illamående nu. Mycket trevligt.. Ska slänga mig i sängen och läsa ut Elsa's Värld.

Nöff nöff

Nu börjar jag bli förkyld också. Ska detta helvete aldrig ta slut?!

last friday night in Los Angeles

Två ny lack.