It's not about

le love

ge oss värme

Nu får det fasen vara nog med snö och kyla. BRING ME SPRING! Eller sommar..

Take me Sunshine

Varje gång jag läser Jennie Hammar's blogg så får jag lite smått ångest över att bo i ett kallt Sverige. Samma sak när jag läser Maria Montazami's döttrars bloggar, fasen vad härligt att glida runt i ett varmt L.A i januari månad.

Bra att bota med

Jag har varit så otroligt deppig och nere hela dagen (pms?), utan anledning och det har känts så värdelöst. Jag bestämde mig då för att åka till Sthlm för lite shopping. En tröja, ett linne och ett halsband rikare kände jag mig mycket gladare. Och är fortfarande. Konstigt det där, att shopping kan göra under.

Mumsig frukost med färskpressad juice


Run

Full fart på jobbet idag. Det gör mig så glad.

Kom igen Sverige

Såg nyss reklam för filmen Morning Glory, som hade premiär i USA när jag fortfarande bodde där. vilket är ca 4 månader sedan och som nu har premiär i Sverige den 4 februari. Snacka om att vara efter. En annan film som jag efterlyser är Life as we know it. Den hade premiär i Staterna precis efter att jag åkte och jag har fortfarande inte sett skymten av den här. Kom igen nu!

Imorgon blire att jobba så nu ska jag borsta gaddarna och kolla på säsongs premiären av The Middle. Någon annan som tycker det är super?

Livet

Gott bröd. Gröna druvor. Rosa lack. Bra musik. Blomster.

Kate Bosworth


Give me?

Min dröm-väska

MMS gör allt roligare

Jag är inte som alla andra. Jag har ingen iPhone men jag klarar mig så bra utan en och nu, efter idag, kommer jag trivas med telefonen mycket bättre för jag har nämligen installerat MMS. Så jäkla nice så nu kommer jb få massa bilder på posten.

I HEART


Kappahl

När jag och mamma åker till Coop för att veckohandla är det obligatoriskt att gå på Kappahl innan och kika om det finns något fint. Idag fanns det två fin fina plagg som jag bara inte kunde motstå. Och tur att man har en mamma som har massa rebatt-kuponger när plånboken är lite tunn.

Efter ett välbehövligt träningspass ikväll så ska jag hoppa i säng tidigt för imorgon ska jag jobba. Peace out!

Jag har mycket smycken

Som jag aldrig använder. Nu ska det bli ändring på det.

röd till blond

9. Emma Stone vände huvuden i denna persikofärgade klänning med bar rygg från Calvin Klein. Hon är så vacker i sitt blonda hår också! Ren perfektion!
Att Emma Stone blev såhär sjukt sexig när hon gick från redhead till blond så tänkte jag att jag kommer bli minst lika sexig när jag nu vill gå från blond till redhead.. Eller?

Att vara eller inte vara

När det kommer till den punken då man absolut inte orkar med sitt hår längre och inte vet vart man ska ta vägen är allt bara jobbigt. Jag är feting less på mitt hår nu. Speciellt på färgen. Att vara eller inte vara blond? Det är frågan.

Jag vill så gärna bara gå till en topp frisör och säga "gör vad du vill, någon färg som jag skulle passa i" och så vips så är man red head! Eller något annat, om denne inte skulle tycka att jag passade som rödhårig. CHANGE!

det doftar kanel och äpple i mitt rum och imorgon ska jag jobba


One of them

Ett av mina "löften" det här året är att shoppa smart.
Och det ska jag stå fast vid. Jag ska inte nöja mig med
halvdana saker och speciellt inte för att dom är billiga.
Det ska vara bra skit!

let it outbirthday's coming up

If Colour Could Talk NecklaceDewed Rainbow Necklace

Quotidian Dazzle NecklaceBead Abundance Necklace

Grandmother's Patchwork BraceletModern Ruff Cuff

Nytt år, nya tag?

Det är så det brukar låta efter varje nyår. Även hos många andra och det märktes tydligt på gymmet idag. Så mycket folk! Gymmet där vi tränar är inte stort och det brukar inte vara kö till maskinerna som det var idag. Men det är okej. Synd bara att det inte är så mycket snygga grabs som tränar. men vem vet, i år kanske det ändras. Crossing my fingers ;)

Blommigt