What a fool

You think you are closer then you really are.


Here we go again

Timbuktu var suverän i lördags i Så mycket bättre! Fast han är i och för sig alltid bra.

Idag är det måndag och sista veckan som jag är sjukskriven. Jag hoppas verkligen att ryggen ska kännas bättre i slutet av veckan men som set känns nu är det tveksamt.. Min syster och mamma åker till mormor imorgon och ska vara där resten av veckan vilket kommer betyda att jag kommer ha så grymt tråkigt här hemma själv. Får försöka underhålla mig på bästa sätt.


Move me

Om jag fick jobba med vad jag ville och bo vart dom helst i världen skulle jag vilja jobba som stylist och med massa vackra kläder och smycken och jag skulle vilja bo i L.A. Herregud vad vill flytta nu!

Jag ligger och bläddrar igenom ny numret av Styleby och blir lite modesjuk och får lite ångest när jag ser alla snygga människor och kläder medan jag ligger i de tråkigaste kläderna någonsin!

Kan livet bli tråkigare än såhär? Och att vara sjukskriven och halvt handikappad hjälper alls.


Ryggskott

Gå, stå och ligga. I en vecka. Jag har ryggskott och är därför hemma från jobbet veckan ut för att det förhoppningsvis ska bli bättre. Så, sängen och soffan är mina bästa vänner de närmaste dagarna.


God morgon


Oldie

I några veckors tid har jag haft grymt jäkla ont i ryggen och i fredags var jag på massage i hopp om att det skulle bli bättre. Än så länge har det bara blivit sämre men det är tydligen så det ska vara.. Och jag hoppas verkligen att det blir bättre för jag orkar inte ha såhär ont längre. Det är lite gamling-varning på mig nu.

Tänk på mig

Fick detta jättefina armband av min käre far idag.


I love jewellery

Vet ni vad som gör mig riktigt olycklig? Att tappa bort eller ha sönder smycken. Oavsett dess värde. Nu upptäckte jag att en berlock till ett armband är spårlöst försvunnen och jag, mesig som jag är, blir lite hysterisk och kan inte sluta tänka på den här berlocken. Det som gör saken ännu lite värre är att jag blir så arg på mig själv för att det är så olikt mig att tappa bort smycken, eller saker överhuvudtaget. Men, jag har blivit lite bättre de senaste åren och blir inte lika hysterisk. Förutom då i somras när jag glömde en ring på toaletten på en restaurang och den var ju såklart borta när jag kom tillbaka. (Idiot som tog den!) Den ringen var från Forever 21 och ja, eftersom vi nu bor i ett land som inte har den affären så gick den ju inte att ersätta. Ska tilläggas att den var en stor favorit. Men som jag sa, oavsett smyckets värde så har jag en speciell "relation" till alla mina fina halsband, ringar och örhängen. Och nej, jag är inte störd. Jag bara älskar smycken. Men vilken tjej gör inte det?

keep dreaming

Det blev en kort dag på jobbet idag, sitter i skrivadets stund på tåget hem. Jag har haft så otroligt ont i ryggen de senaste veckorna så det var bara skönt att möjligheten att gå hem fanns. Men fasen vad skönt med lite blå himmel och solsken, det var så länge sedan! Att snön ännu inte har kommit är ju helt underbart! Jag hoppas att det blir en snö-fri vinter. Ja, drömma går ju alltid.

I Manchester

Att ha på sig dessa brallor är som att gå runt i mjukisar. Underbart sköna!


Monday

Jag har varit ledig två helger i rad nu och det har varit underbart! Inte nog med det, jag är ledig nu till helgen också. Veckorna blir liksom inte lika jobbiga när man vet att man är ledig på helgerna.

Nu har jag precis hets ätit min matlåda medan jag läser lite bloggar, en pre-lunch före den riktiga lunchen liksom.


NU är det slutshoppat den här månaden

PUNKT!


End

Kan den här dagen bara ta slut så jag får åka hem och vara ledig en hel helg!


Hear me

Älskar det hör halsbandet men fasen vad det låter när jag rör mig, blir till att sitta stilla idag..