French Braid

Sova med inbakade flätor är ju underbart. Inget hår som är ivägen när man vänder och vrider på sig. Men innan jag lägger mig ska jag såklart se Den Hemlige Miljonären.

Promenix

Skön promenad! Efter halva vägen höll jag på att smälta.


Nytt i hårvårdshyllan

Dessa produkter läste jag om härom dagen och jag tyckte att de lät så bra (ja, bättre än alla andra "silver"-produkter och ja, det var också en massa bra säljarsnack som jag gick på) så jag tänkte att jag skulle prova. Redan efter en användnig tycker jag att jag ser skillnad, förmodligen bara inbillning (?) men det känns i alla fall bättre än innan så jag ger Björn Axén två tummar upp!

Bed sheets

Jag hoppas att jag kommer sova som en prinsessa i mina nya lakan.


Mapquest

Jag har länge (eller länge och länge, ett tag i alla fall) letat efter en bra sida där man kan få bra vägbeskriving och nu när jag letade efter salongen (som jag skrev om i tidigare inlägg) så såg jag att mapquest faktiskt funkar i sverige också! Oerhört bra.

Hair hair hair!!!

Hår hår hår! Mitt hår alltså. Jag har i stort sätt alltid gjort blonda slingor och alltid varit nöjd. Jag vet inte om jag har blivit petigare med åren men fasen, jag blir aldrig nöjd längre! Det kanske  beror på att jag själv är frisör och vet hur bra man kan göra slingor utan att slarva. Det är så många frisörer som slarvar när dom slingar "underhåret". Jag blir galen!! Och med slarv menar jag då inte att man inte kommer åt intill botten utan att man gör så lite slingor att mestadels av utväxten fortfarande är kvar, mendans man är så grymt noga med "överhåret". De senaste jag har varit och slingat håret jag jag blivit missnöjd och jag vet inte, slingor kanske inte är något för mig längre.. Nu saknar jag min frisör i USA, hon var så grymt duktig och noggran (beror nog på att hon var en "trainee")!

Sleepyhead

Hejhopp! Herre min skapare, åt så god middag ikväll och blev helt matt efteråt. Matkoma! Jag hade nog kunnat somna efter middagen och sovit till imorgon men jag har hållt mig vaken. Har kollat på tv och bläddrat igen massa bloggar och funderat på vad jag ska packa med mig till LONDON! Japp, om en månad åker vi till London och det ska bli så otroligt roligt för jag har velat åka dit så jäkla länge men det har inte blivit av.
Anyway. NU ska jag lägga mig och vakna pigg imorgon. Perfekt!

Nails

Alltså, mina händer blir inte bra bild. Vet inte hur många bilder jag har försökt ta nu, ugly hands! Men i alla fall, anledningen till dessa snygga bilder är mina naglar. När jag väl lyckas får alla naglar lika långa och fina så vill jag ju inte klippa av dom trotts att jag ledsnar på långa naglar direkt. Får väl helt enkelt vänta tills de går av..

I'm a gangsta


Häng med mig

Här om dagen köpte jag dessa jeans som jag älskar! Lite ovant är det dock för att det är "häng-jeans", jeans med häng och tighta ben. Man känner sig liksom lite "orörlig". Men ack så snygga.

lill-lördag..

med en popcornskål i knät.

Börja om på ruta ett

Ja, jag var hos en sjukgymnast i måndags och fick lite lättare övningar som jag ska göra för att bygga upp lite muskler (som att det behövs ;)) och jag har nu gjort en runda och aj! Jag har sådan träningsvärk efter situps och armhävningar. Egentligen borde jag inte berätta det för det är ju lite pinsamt med tanke på hur få jag har gjort. Så fort man slutar träna försvinner verkligen alla de små muskler som jag så stolt hade skaffat mig. Typisch!

Stenbumling

Det blev en eller två drinkar igår och idag är jag helt slut, ryggen är slut och mina ben är helt slut. Hela kroppen känns som en stor sten och alla rörelser är en stooor ansträngning. Goooosh! Är jag gammal eller? Ont i höften har jag också för jag ramlade/halkade när jag gick hem från bussen i natt, snyggt jobbat! haha!

New in

I förmiddags var jag hos optikern och kollade synen och köpte nya bågar. Längtar tills dom är klara! Nu sitter jag i vardagsrummet och ska läsa nya Damernas Värld och Styleby som kom på posten.

Äntligen!

Nu har jag äntligen tagit tummen ur och bokat mig en resa till Oslo och min älskade Cajsa!


I LOVE

Halsband #1 Farmors gamla. Halsband #2 Mammas gamla. Favoriter!

S.Madden

Varför kan inte Steve Madden öppna en butik i Sverige?