Diskbråck

Jag har sådan träningsabstinens idag. Speceillt när mamma och julle var och gymmade så hade jag så stor lust att åka med men icke det. Jag längtar så mycket tills jag har varit hos sjukgymnasten så jag kan få lite övningar och få berättat för mig vad jag får och inte får göra med min rygg och efter det, då jäklar! Så länge får jag nöja mig med att promenera så långt jag orkar. Idag är jag less på min rygg och att det aldrig går över. Jävla (rent ut sagt) diskbråck! Skönt att den här skitdagen snart är slut!

Candy King

ligger och käkar lite mellis. Nyttigt sådant också. Kollar på OC också.
Idag är inte en bra dag, en pms-dag då ingenting är bra och jag är på
dåligt humör. GE MIG CHIPS!

Nature

Vad är det för fel på blogg.se?!?! Varför i hela friden kan jag inte ladda upp bilder? Det gör mig riktigt jäkla irriterad!
Några bilder blev det, men fortfarande riktigt irriteradne!
Förutom det så är allt ganska bra faktiskt (förutom ryggen då). Jag sitter här i morgonrock och dricker min blåbär- och banansmoothie. Riktigt god faktiskt. Jag försöker komma på något man kan göra idag men finns inte så många alternativ när alla jobbar tyvärr. Vi får se.

Great day

Solen skiner ute idag också och det är ju underbart. Dock lite kallt. Jag ska gå på en lite promenad snart tänkte jag, till mammas jobb och sedan bjuda henne på lunch. Är så sugen på något gott!

Börjar dagen med lite Justin Bieber!

Dessert Flower

Sitter och kollar på Wallander, tror att det är den enda Wallander-film som jag inte har sett tidigare.

En annan film som jag såg både igår och idag är Dessert Flower. Den handlar om en tjej från Somalia som kommer till London som liten, utan någonting och som sedan blir en känd supermodell. Det är en verklighetsbaserad film och en film som verkligen är sevärd!

Macbook

Nu har jag äntligen fått min älskade dator och jag är så otroligt nöjd! Mycket man ska lära sig bara... Tur att jag har lite tid över, så att säga.


Promenix

Jag ligger nu och vilar efter en sköön promis. Lite blåsigt men väldigt uppfriskande. Ikväll känner jag för att ta det lugnt framför en bra film, frågan är bara vilken.. We'll see.


Let it snow

Jag har hela vintern varit väldigt emot snö men nu när den väl är här och jag inte jobbar så gör det mig ingenting, absolut ingenting.


Otålig

Jag är inte en tålmodig person. Speciellt inte när jag har köpt något som jag längtar efter. Nu har jag köpt en dator som jag aldrig får och jag börjar bli lite otålig! Hur länge ska jag behöva vänta?!


Straightener

Igår unnade jag mig en ny plattång. Trotts att jag väldigt sällan plattar eller lockar håret så tyckte jag att det var dags för en ny. Den som vi har är inte så bra längre. Det blev en Björn Axén från OBH Nordica. Den ska också vara jättebra att göra lockar med.


Snö?

Hade ju hoppats på en snöfri vinter men icke det.


Smoothies

En annan present jag fick var en mixer. Superbra eftersom jag de senaste veckorna har börjat min dag med smoothies. Yummy!!


Pencez De Moy

Min födelsedag igår var myspys! Jag fick så mycket fint och är verkligen jätteglad! God mat, god tårta och gott sällskap.

Bland annat fick jag det här fina halsbandet från Efva Attling av min kära syster, PENCEZ DE MOY står det och betyder Tänker på dig. (har ett armband som är likadant)


last night as 21

Imorgon fyller jag 22. Tiden går så fruktansvärt fort! Nyss var jag 19 år, skulle ta studenten, börja jobba och åka till USA. Det var tre år sedan nu och det känns som igår. Det ska bli spännande att se vad ålder 22 har att erbjuda mig.
Bye bye 21, hello 22!

Computer

Mitt nästa köp ska bli en nya dator. Just nu anser jag mig vara datorlös för den dator jag har är så otroligt dålig och seg, jag orkar inte ens lägga energi på att försöka starta den och därför har min iPod blivit min bästa vän när jag är hemma. Men, ja en ny dator! En Mac PRO ska jag ha eller en Sony vaio. Fast vad vet jag om datorer egentligen? I alla fall, en ny dator ska skaffas inom en snar framtid!


Curly

Gör mig klar för lite pre-bday firande.


Chipsälskare

Jag har inte direkt avgett några nyårslöften för jag vet att jag aldrig håller dom. Däremot har jag sagt att jag har några nyårs-måsten. Ett måste är att sluta knarka chips! På en månad ska jag inte äta chips. Det kanske låter like a piece of cake för många men inte för mig. Jag älskar chips. Så en månad utan chips ska jag hålla, lite som rehab skulle man kunna säga. Jag önskar mig själv GOOD LUCK!


Dagens "kontor"

Idag har jag suttit och hjälp mamma med hennes ny hemsida, har lagt in massa bilder och text. Min rygg håller nu på att gå av så ska ge mig för idag.


Ny taklampa


sleep tight

Sitter i sängen och håller på att frysa fossingarna av mig. Brrr! Ska väl ta stegat att faktiskt lägga mig och hoppas på att få upp kroppsvärmen och kanske somna skapligt ikväll.

big plans

say whaaat!? Jag hoppas att våren kommer fort!