It can't get much hotter than this


Nya vingar


Var och fixade fransarna idag. Känner mig som en ny människa!

Första doppet för i år!

 

Jag och Camilla var ute hos hennes mamma på landet igår och då passade jag på att bada lite. Otroligt skönt!

 

 


Kungsholmen och jag

Vilken härlig vecka det har varit med sol och värme. Nu ser det dessvärre ut som att sommaren är över (for now) och värmen är borta. Varför kan det inte bara hålla i sig?

Jag har fått låna en lägenhet på Kunsholmen (precis vid Norr Mälarstrand) över sommaren av min kusin och hennes familj och idag ska jag dit för att städa och tvätta. Det känns verkligen som en befrielse att ha tillgång till en lägenhet så centralt.

Yesterday all my problems seemed so far away


lash me up

Nu ska jag snart i väg och fixa fransarna. Ska bli spännande och hoppas att det blir fint!

Pink and purple

Är så sugen på lite rosa och lila!

Armsmycken

En del armband har jag samlat på mig under åren, visserligen använder jag de inte lika ofta som förut men det finns en del fina i samlingen.

Ni får ursäkta den crapy kvalitén på bilderna.

 


Stockholm står i blom

One week ago

Fräknar så långt ögat når

Fick mig en liten chock när jag såg mig själv i spegeln efter att suttit ute i solen ganska mycket de senaste dagarna. Hello fräknar! Oj oj oj, fortsätter det såhär kommer jag vara en enda stor prick snart. (Nu kanske man inte ser så jättetydligt på bilden men det är fullt av små fräknar)

You have to listen

Solen skiner och jag funderar på att ta mig en cykeltur. Håller nu på att ladda ner lite podcastar på iTunes med Amanda Schulman och Hannah Widell. Jag har sagt det förr och jag säger det igen, dom är så bra! Lyssna lyssna!

Walk


Sickla

Uppe och ganska pigg faktiskt. Jag ska snart sätta mig i bilen och köra hela vägen till Sickla för att gå på ett stabiliserings pass. Förra veckan försökte jag mig på att springa på springband i tio minuter men det klarade ryggen inte av, idag kanske jag bara ska prova fem?


Orkaorkaorka!

Försöker slita mig ut på en kort promis men har inte riktigt hitta orken..